THE BANK SØGER EN OFFICE MANAGER


THE BANK ER ET FULL-SERVICE MUSIKSELSKAB MED PLACERING I KØBENHAVN NV.

Er du selvstændig, serviceminded og har en æstetisk sans? Sætter du en ære i at holde orden og er ikke bange for at tage fat? Så er det måske dig vi leder efter!

Vi søger en Office Manager der kan tage ansvaret for at skabe rammerne om vores hverdag på The Banks kontor i København NV. Du vil som ansat blive en del af et engageret team af managers, agenter, A&R’s, produktionsansvarlige samt administrative medarbejdere. Du har eventuelt en baggrund fra restaurationsbranchen, er vant til at holde overblik og har en skarp æstetisk sans, der sikrer høj kvalitet og funktion i de rum, vi har vores daglige gang i.

Opgaverne er varierede og består bl.a. af:

- Oprydning og let rengøring.

- Indkøb i byen og på nettet.

- Klargøring og afrydning ifbm. frokost og møder.

- Vedligeholdelse af kontoret og opfyldning af materialer.

- Håndtering af post og andre forsendelser.

- Administration af lejemålet, herunder koordinering med udlejer, rengøring og vagtfirma.

Din opgave er at få hverdagen til at glide på kontoret og sikre høj kvalitet i den daglige drift og vedligeholdelse. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig og ansvarsbevidst, og at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal sætte en ære i at holde orden og ikke være bange for at blive kastet ud i noget nyt, da stillingen er en praktisk stilling, der kan byde på mange forskelligartede opgaver.

Vi forventer at du er mødestabil, omhyggelig, har god energi og ikke drømmer om en aktiv fremtid ved musikken, men i stedet ønsker at få dagligdagen på et kreativt kontor til at forløbe effektivt. Stillingen er deltid og er for dig, der evt. ønsker beskæftigelse som supplement til din tid på efterløn, dig der drømmer om en hverdag med plads til både fordybelse på arbejdet og med tid til fritid eller dig som ønsker nye udfordringer.

Arbejdstiden vil være mandag til fredag fra 8.30-13.30

Send motiveret ansøgning samt CV til katrine@thebank.dk

Deadline for ansøgning: Vi inviterer løbende til samtaler

Tiltrædelse: 9. august 2022


Vi glæder os til at høre fra dig!The Bank Music

Rentemestervej 80

2400 København NV


  • The Bank Facebook
  • The Bank Instagram