VIDEOPRAKTIKANT TIL VORES LABEL I KBH

PRAKTIKANT TIL VIDEOPRODUKTION

Har du en drøm om at prøve kræfter af som kreativ i musikbranchen? Så er dette måske vejen ind for dig. Vi søger en praktikant, der har evner inden for videoproduktion til vores label- og booking-afdeling. Du kommer til at hjælpe os med at filme og klippe video i forbindelse med udgivelser samt promovering af koncerter.

Om stillingen

Som grafisk producent lægges der især vægt på dine evner inden for videoproduktion, da det som bekendt er en essentiel del af at lave effektiv markedsføring i 2022. Vi går ud fra du mestrer Premiere Pro, Final Cut eller et andet videoredigeringsprogram. Det er også en kæmpe fordel, hvis du selv kan filme og producere indhold af høj kvalitet på egen hånd såsom interviews, koncertvideoer eller BTS-materiale. Når der kommer større opgaver ind, prioriterer vi, at du kommer med ind over processen, så du kan lære noget af det. Det er vigtigt, du har et godt drive, er grundig og kan producere video af høj kvalitet i et pulserende kreativt miljø, hvor det til tider går lidt stærkt. Du skal derfor være forberedt på at kunne tage en opgave ind fra højre, hvis der opstår en mulighed. Det er bestemt ikke et minus, hvis du er social anlagt og selv elsker musik, da det er et meget socialt team. I praktikperioden lægger vi vægt på, at du lærer noget, så hvis du har specifikke ønsker eller idéer til nogle projekter, du gerne vil prøve af, prøver vi så vidt muligt at imødekomme dette.

Dine opgaver

· Producere og klippe video til promovering af vores artister og deres koncerter på tværs af online kanaler

· Producere video til SoMe kanaler i alle tænkelige formater

· Kunne filme til koncerter og andre events og producere video af materialet

· Til tider kommer der større opgaver ind som musikvideoer, skærmproduktioner, aftermovies osv. Her giver dig mulighed for at prøve kræfter af med lidt større opgaver, hvis du er klar på opgaven

Startdato og varighed

Praktikken starter omkring august 2022, men vi er meget fleksible ift. startdato.

Kontakt

Er du interesseret i at blive videopraktikant i The Bank?

Så skal du sende en motiveret ansøgning + et eksempel på noget af det arbejde, du har lavet til Caroline@thebankmusic.com.


Vi glæder os til at høre fra dig!

The Bank Music

Rentemestervej 80

2400 København NV

  • The Bank Facebook
  • The Bank Instagram