top of page

Drømmer du om at arbejde kreativt i musikbranchen?
Så er det måske dig, vi leder efter!

Musikselskabet The Bank og liveagenturet The Artist søger en passioneret og arbejdsom praktikant, der brænder for musik, fotografi, videoproduktion og grafisk design. Som en del af vores label, management og bookingafdeling vil du hjælpe med at skabe SoMe-content til vores artister. Du vil blive en vigtig del af vores kreative team og være med i hele content-processen: fra de farvede post-its til den efterfølgende eksekvering.


HVEM ER VI?

The Bank er et 360 graders musikselskab, der består af fire afdelinger: management, pladeselskab, booking og publishing. Vi arbejder med artister som: The Minds of 99, Benjamin Hav, Zar Paulo, Dopha, FABRÄK, Saveus og Stine Bramsen m.fl., og du vil opleve at træde ind i en virksomhed med passionerede medarbejdere, der i særdeleshed elsker livemusik og at arbejde tæt sammen med artister.


DINE OPGAVER

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At agere filmfotograf og fotograf til vores artisters koncerter, under interviews og deltage i optagelserne til musikvideoer etc.

  • Hovedparten af dine opgaver vil være at producere og redigere videocontent: Aftermovies, korte promo- og/eller musikvideoer for vores artister til udgivelse på Facebook, Instagram, Youtube og TikTok.

  • Tage del i art direction og udarbejde grafisk materiale til markedsføring af vores artisters turnéer og releases (herunder plakater, artwork og pressefotos).


Vi lægger vægt på, at du under din praktikperiode udvikler dine kreative kompetencer og får et godt indblik i musikbranchen. Har du specifikke ønsker til projekter eller arbejdsopgaver, vil vi efter bedste evne forsøge at imødekomme dem.


HVEM ER DU? 

Vi leder efter en praktikant, som:

  • Elsker musik!

  • Studerer på en relevant uddannelse: multimedie, grafisk design, visuel kommunikation, etc.

  • Har evner indenfor grafisk design, video og fotografi.

  • Er fortrolig med Adobe-pakken: Premiere Pro (eller et andet videoredigeringsprogram), Photoshop, InDesign, Illustrator mm.

  • Har et skarpt visuelt øje, er opdateret på nye trends og er ferm på SoMe.

  • Har et stort drive, er grundig og kan producere videoer og fotos af høj kvalitet i et kreativt miljø med et højt tempo.

  • Er socialt anlagt og vil elske at deltage i events, til koncerter og fredagsbarer.


DET PRAKTISKE

Praktikstillingen er en ulønnet fuldtidsstilling, der løber i 3-6 måneder (alt efter din studieordning) med opstart i august 2024. Du vil opleve at arbejde på skæve tidspunkter, men vi tager selvfølgelig højde for dit studieskema. Vi holder til på Reffen - nøjagtigt på Refshalevej 159A, 1432 København K. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, etnisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er 31.05.24.


Hvis du ønsker at få erfaring i en spændende branche og er ivrig efter at bidrage til vores team, så send os dit CV, din portfolio og en kort motiveret ansøgning til: josefine@thebankmusic.com.


Vi glæder os til at høre fra dig!

コメント


bottom of page